Haberler

FRPNET Size Çok Daha Yakın!

frpnet-iphone-banner

Mobil cihaz kullanımı her geçen gün daha da artıyor, evlerimizdeki bilgisayarların da pabucu yavaş yavaş dama atılıyor.

Akıllı cihazların piyasayı ele geçirmesi sonrasında artık herkes istediği her yerden internetin büyük bilgi kaynağına erişebiliyor. Artık FRPNET’in fantastik bilgi kaynağı da size bir tıklama kadar yakın olacak.

Android ve iOS işletim sistemlerine FRPNET Web App’i ekleyerek sadece tek tıklama ile güncel fantastik haberlere ulaşabileceksiniz. Yapmanız gerekenler ise çok basit:

Android Cihazlar İçin

1) Öncelikle Android cihazınızın internet tarayıcısını açın. (Biz burada Google Chrome kullandık) Sonrasında FRPNET sitesine girin ve ekranın sağ üst köşesindeki üç nokta ile gösterilen menü tuşuna basın. Ardından da “Ana ekrana ekle” yazısına basın.

android1

2) Ana ekrana ekle yazısına bastıktan sonra karşınıza çıkan ekranda uygulamayı ana sayfaya hangi isimle kaydetmek istediğiniz sorulacaktır. İstediğiniz ismi girebilirsiniz ama biz FRPNET adıyla eklemenizi öneririz. İstediğiniz ismi yazarak “Ekle” butonuna basın.

android2

3) Cihazınızın ana ekranına geldiğinizde FRPNET uygulamasını göreceksiniz. Tek bir tıklama ile FRPNET’i bir uygulama gibi kullanabilirsiniz.

android3

iOS Cihazlar İçin

1) iPhone, iPod veya iPad cihazınızın internet tarayıcısını açın. (Biz burada Safari kullandık) Sonrasında FRPNET sitesine girin ve ekranın alt orta kısmında yer alan, kare üzerinde yukarı ok ile gösterilen Ekleme tuşuna basın. Ardından da “Ana Ekrana Ekle” yazısına basın.

iphone1

2) Ana Ekrana Ekle butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkan ekranda uygulamayı ana sayfaya hangi isimle kaydetmek istediğiniz sorulacaktır. İstediğiniz ismi girebilirsiniz ama biz FRPNET adıyla eklemenizi öneririz. İstediğiniz ismi yazarak “Ekle” butonuna basın.

iphone2

3) Cihazınızın ana ekranına geldiğinizde FRPNET uygulamasını göreceksiniz. Tek bir tıklama ile FRPNET’i bir uygulama gibi kullanabilirsiniz.

iphone3

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.