Dizi Haberleri

Twin Peaks’in Geri Dönüşü Kesinleşti!

twin-peaks-gorsel-001

Yapım süreci arap saçına dönen Twin Peaks hakkında yeni haberler var. Bu seferki oldukça ciddi. David Lynch, dizinin devamının çekileceğini resmen duyurdu.

Diane, bu haber birçok insanın hoşuna gidecek cinsten.

Geçtiğimiz yıl Twin Peaks’in yeniden çekileceğine dair bir söylenti çıkmıştı. Sonrasında ise bu söylenti kesinleşmiş, dizinin devamının çekileceği duyurulmuştu. Henüz bir kaç ay öncesinde de, David Lynch’in projeden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Duygularımızla oynamayı bırakın.

90’lı yılların peşinde televizyonları fetheden fenomen dizi Twin Peaks’in geri dönüşüne ilişkin en gerçek açıklamalar ortaya çıktı. Geçtiğimi gece David Lynch’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Twin Peaks, Showtime Network’de yayınlanacak. Hemen ardından Showtime Network’un resmi Twitter adresinde de bu haberi destekleyen bir paylaşım yapıldı. Yani Lynch ve Showtime arasında süre gelen restleşme bitti.

david-lynch

Dexter, Penny Dreadful, Californication, Homeland gibi yapımlarla tanıyacağınız Showtime Network, dizinin tüm bölümlerinin David Lynch tarafından çekileceğini duyurdu. Peşinden de resmi web sitesi üzerine Twin Peaks başlığını da ekledi. Yani haberler ciddi. Bu da demek oluyor ki, bolca kahve içeceğiz ve bolca ses kaydı yapacağız.

Dizinin senaryosu, orijinal seride olduğu gibi David Lynch ve Mark Frost tarafından hazırlanacak. 9 bölümlük mini seri olması planlanan dizinin tutması halinde devamının da geleceği müjdelendi. Ayrıca 2016 yılında yayına gireceği açıklandı. Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Sherilyn Fenn gibi eski oyuncuların da kadroya katılması için ön çalışmalara başlandığı duyuruldu.

twin-peaks-animasyonlu-gorsel

Anlaşılan o ki, birkaç ay önce David Lynch’in Showtime’a yaptığı restleşmenin kazanan tarafı belli oldu. Showtime geri adım atarak, Lynch’in isteklerine boyun eğdi. Böylece Twin Peaks, küllerinden yeniden doğmuş oldu.

Aşağıda da bahsi geçen Tweetleri görebilirsiniz:

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. zamanında izlerken bu diziyi kanım donmuştu.tüm kasaba tren yapıyor her bireyin en az 3 adet yavuklusu var.bi ara ben insan mıyım diye düşünmeye başlamıştım. ama izlemeyenler varsa kesin izlesin çok harika bir dizidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.