Dizi Haberleri

Gotham Dizisine Yeni İsimler

gotham-banner

Geçtiğimiz günlerde Gotham dizisinden ve Jim Gordon karakterini kimin oynayacağından buradaki haberimizde bahsetmiştik.

Şimdi ise dizinin diğer ana karakterleri de açıklandı. Ben McKenzie’nin Jim Gordon olmasının ardından Barbara Kean, Alfred, Yüzbaşı Essen ve Penguen karakterlerini de kimlerin oynayacağı açıklandı.

DC Comics çizgi romanlarında anlatılan Gotham City’nin suç ağını anlatacak olan ve Komiser Jim Gordon karakteri üzerinden anlatılacak olan hikaye, polisiye ağırlıklı bir dizi olacak. Bruce Wayne’in sadece gençlik halini arada sırada görebileceğimiz dizi, Jim Gordon’ın kötü adamlara karşı savaşını ele alacak.

Gotham dizisi için açıklanan yeni oyuncular da şu şekilde;

gotham-series-cast

Soldan sağa, sırasıyla; Erin Richards (Jim Gordon’ın nişanlısı Barbara Kean), Sean Pertwee (Bruce Wayne’in uşağı Alfred), Zabryna Guevara (Gotham City Police Department’ta Jim Gordon’ın patronu Yüzbaşı Essen), Robin Taylor (Penguen).

Warner Bros.’un yaptığı açıklamaya göre karakterler de şu şekilde olacak;

Barbara Kean: Jim Gordon ile nişanlı olan tecrübeli bir Acil Servis doktoru. Eğlenceli, gelecekteki kocasının yanında yer alan ancak Gotham gibi yozlaşmış bir şehirde hassasiyetin sınırında olan biri.

Alfred: Wayne Ailesi’ne hizmet eden Doğu Londralı bir uşak. Aile bireylerinin trajik ölümü sonrası genç Bruce Wayne’in bakımını üstlenmiştir.

Yüzbaşı Essen: Gotham Şehri Polis Teşkilatı’nda Cinayet Masa’da yüzbaşı. Jim Gordon’ın çaylak patronu. Politikacılar ve polisler arasındaki dengeyi sağlamaya çalışıyor.

Penguen: Satranç dehasının beynine ve bir çakalın içgüdülerine sahip bir psikopat. Nazik tavrının altında sadist bir şehvet besliyor.

Dizinin son bölümünde Bruce Wayne’in ilk kez Batman kostümünü giyeceği söylentileri var ancak izlemeden bilemeyeceğiz. Şimdilik tek bildiğimiz aksiyon dolu, fantastik bir polisiye dizi izleyeceğimiz. Umarız Gotham Şehri’ni Manhattan görünümünden ziyade gotik bir havada yansıtabilirler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.