Dizi Haberleri

Constantine Dizisinden Yeni Fragman ve İlginç Bir Detay

constantine

DC Comics’in Hellblazer isimli çizgi roman serisinden uyarlanan, daha önce de Keanu Reeves’in oynadığı bir sinema filmi yapılan Constantine‘in ekranlara gelmesine az bir zaman kaldı.

NBC kanalında başlayacak olan dizide John Constantine karakterini canlandıran Matt Ryan’ın harika bir iş çıkardığı görülüyor. Üstelik görsel efektler de oldukça başarılı.

Bizler Constantine dizisinin ekranlara gelmesini beklerken yepyeni bir fragman da yayınlandı. Yeni fragman, diziden güzel kesitler sunuyor ve heyecanımızı arttırıyor.

doctor-fateFragmanda gözümüze çarpan ilginç bir detay ise, yine bir DC Comics karakteri olan Doctor Fate‘in başlığının da fragman da görünmesi oldu. (0:47)

Doctor Fate, aslında tek bir kişi değil; bir karakterdir. Pek çok kişi Doctor Fate kimliğine bürünmüştür. Kent Nelson, Eric & Linda Strauss, Inza Cramer Nelson, Jared Stevens, Hector Hall, Kent V. Nelson ve Khalid Ben-Hassin isimli kişiler zaman içerisinde sırayla Doctor Fate olarak karşımıza çıkmışlardır.

Doctor Fate, hem fragmanda hem de sağdaki resimde görüldüğü gibi Spartalı miğferine benzeyen bir başlık takmaktadır. Kendisi bir süper kahramandan ziyade bir büyücüdür. Nabu isimli bir bilgeden aldığı eğitimler sonucunda güçlü bir büyücü haline gelmiştir. Ayrıca başlığı, pelerini ve kolyesi de Nabu tarafından yapılmıştır ve Doctor Fate’e büyülü güçler verir.

Doctor Fate, daha önceden Superman’in gençlik yıllarının anlatıldığı Smallville dizisinin “Absolute Justice” bölümünde de görünmüştü. Gerçi ikisi de DC Comics karakteri olduğu için bu çok normal; ancak bir Vertigo çizgi romanında (her ne kadar DC Comics bünyesinde olsa da konsept çok farklı, okuyanlar bilir) Doctor Fate’i görecek olmak cidden ilginç olacak. Acaba John Constantine, Doctor Fate’ten yardım mı isteyecek? O başlığın, Constantine’in elleri arasında ne işi var? Yoksa o başlık normal bir miğferinden başka bir şey değil mi?..

Constantine dizisi 24 Ekim Cuma günü Amerika saati ile saat 22:00’da gösterime girecek. Cevapları o zaman bulabileceğiz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.