Dizi Haberleri

Black Mirror 3. Sezon Duyuruldu

black-mirror-dizi-banner

Distopik kurgularla insanlığa ve yaşama karanlık bir ayna tutan Black Mirror serisinin 3. sezonunun çekileceği kesinleşti.

Daha önce Black Mirror Yeniden başlıklı haberimizde, yoğun ısrarlara dayanamayan ekibin ikinci sezonu çektiğini duyurmuştuk ve hepimiz yine nefeslerimizi tutarak bu üç bölümü izlemiştik. Şimdi de dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, yeni sezon müjdesini verdi…

black-mirrorİlk iki sezonuyla büyük beğeni toplayan Channel 4 mini-dizisi Black Mirror, 3. sezonuyla geliyor! BBC Radyo’ya konuşan dizinin yaratıcısı Charlie Brooker, detayları açıklayamayacağını fakat Black Mirror’ın en az iki bölümlük yeni bir sezonla döneceğini müjdeledi. Yeni sezon bölümleri de öncekiler gibi ayrı yazar, yönetmen ve oyuncu kadrosuyla çekilecek.

Brooker‘ın “modern dünyamızın tekno-paranoyası” olarak tanımladığı dizi, teknolojinin hayatımızı ele geçiren karanlık taraflarını her bölüm farklı bir hikayeyle ekrana getiriyor. Dizinin “The Entire History of You” isimli bölümünün Amerika haklarını, ünlü oyuncu Robert Downey Jr. almıştı.

Alıntıdır: Beyazperde.com

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.