Çizgi Roman Haberleri

Masallar: Masal Aşkı Çizgi Romanı Çıktı

masallar-masal-aski-banner

DC Vertigo’nun en başarılı çizgi romanlarından birisi olan Masallar‘ın (Fables) üçüncü cildi Masal Aşkı raflardaki yerini aldı.

Arkabahçe Yayıncılık’tan çıkan Masallar: Masal Aşkı çizgi romanında macera kaldığı yerden devam ediyor, bu sefer Masalkent’te kargaşa devam ediyor!

Çiftlik’teki karmaşanın ardından bu sefer Masalkent’te işler karışıyor. İşin içine Uyuyan Güzel de giriyor. Mavi Sakal ve Yakışıklı Prens arasındaki husumet şekilleniyor. Bigby ile Pamuk Prenses’i ise büyük bir macera ve aşk hikayesi karşılıyor.

masallar-masal-aski-kapakYayınladığımız “Mutlaka Okumanız Gereken 30 Çizgi Roman” listesinde de 15. sırada yer alan bu harika çizgi romanı kaçırmayın. Masallarla dolu büyülü bir New York ile karşılaşacaksınız.

Kitabın arka kapak yazısı şöyle;

MASALSI BİR SON MU? ÖYLE OLMAYABİLİR.

Masallar dünyasına “ve sonsuza dek mutlu yaşadılar” tarzında sonlara rastlamak güç. Masallar aleminden sürgün edilen hayal dünyası mültecileri Masallar, gerçekçi ve sıradan dünyamıza uyum sağlamak zorunda bırakıldılar.

Fakat bu, yaşamlarında aşka -ya da acıya-, ihanete ve beraberinde gelen kıskançlığa yer olmadığı anlamına gelmiyor. Hatta en inatçı ve en mantıklı olarak tanınan iki Masal arasında bir aşk filizleniyor olabilir. Peki ama kaderlerinde mutluluk mu var? Yoksa ani ve zamansız bir ölüm mü?

MASALLAR: MASAL AŞKI

Bu cilt, yaratıcısı Bill Willingham tarafından yazılan ve övgü ile karşılanan VERTIGO serisinin #11-18 sayılarını bir araya topluyor.

Toplam 192 sayfa ve tamamı renkli olan çizgi romanın çevirisi Cem Demirkan’a, editörlüğü ise Kayra Keri Küpçü’ye ait.

Masallar: Masal Aşkı’nın ilk 9 sayfası:

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.