Çizgi Roman Haberleri

The Lost Boys Ekim Ayında Geri Dönüyor!

the-lost-boys-banner

Vampir kültürünü sevenler için 80’ler sinemasının korku-komedi furyasının bir parçası olan The Lost Boys‘un yeri ayrıdır. Beyazperdede ilk boy gösterişinin ardından yıllar geçmiş olsa da bazı klasikler asla yaşlanmaz ve The Lost Boys da şüphesiz ki bu klasiklerden biri.

Haliyle, elinizde asla yaşlanmayacak bir yapım varken bu yapımın devamını getirmemek de olmaz. Bu düsturla yola çıkan Vertigo, sevilen vampir klasiğinin devamını çizgi roman olarak okurlarıyla buluşturmak için kolları sıvadı.

Filmde hayatta kalmayı başarmış karakterlerin yer alacağı serinin yapımını da korku üstatları üstleniyor. Grayson ve Nightwing serilerinde de çalışmış, Hack/Slash’in yaratıcısı Tim Seeley’nin kaleme alacağı serinin çizimlerini ise Scott Godlewski (The Dark & Bloody, Copperhead) ve Patricia Mulvihill (The Dark & Bloody, Hellblazer) yapacak.

lost_boys_cv1

Yeni seri, bir kez daha sınıra dayanmış Kaliforniya’nın Santa Carla kasabasında geçecek. Vampirlerin yuva bellediği kasaba, hakimiyeti altına girdiği vampir çetesinin liderinin ölümünün ardından, yavaş yavaş normal günlerine dönmeye başlamıştır – ta ki Blood Belles adında yeni ve acımasız bir vampir güruhu, eski çete lideri Michael’ın sevgilisi ve kardeşleri olan Star’ı bulmak için şehre gelene kadar. Emerson kardeşler bir kez daha kendilerini kan emici yaratıklara karşı verecekleri bir mücadelenin ortasında bulurlar.

 

the_lost_boys_lineart_01_02-copy6

the_lost_boys_lineart_01_037

the_lost_boys_lineart_01_045

Mini serinin ilk kitabı 12 Ekim‘de raflarda yerini alacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.